Despre Rotech Total Systems

ROTECH TOTAL SYSTEMS este reprezentantul pentru România a firmei italiene RIVIT SRL, unul dintre cei mai mari producători de sisteme de fixare şi maşini de tras profesionale. Colaborarea cu această firmă consacrată în Europa reprezintă pentru noi garanţia unor produse de calitate ce pot satisface pe deplin exigenţele dumneavoastră. În acest context, pentru păstrarea unor standarde ridicate, pentru o colaborare deosebită cu clienţii noştri bazată pe seriozitate şi continuitate, ne-am propus să mergem numai pe linia calităţii, propunând pe piaţa româneasca numai produse şi maşini profesionale, pentru profesionişti, dar menţinând în acelaşi timp un raport calitate/preţ deosebit, astfel încât garantăm că preţurile noastre sunt deosebit de atractive.

Activitatea de bază a firmei noastre o reprezintă importul şi distribuţia de elemente de fixare, organe de asamblare, maşini de tras nituri şi piulițe nit, maşini de tăiat şi prelucrat foi de tablă, unelte şi scule diverse. Ne dorim ca fiecare colaborare să fie una reușită pentru ambele părți, așa că oferim cele mai bune servicii pentru clienții noștri.

Cataloagele noastre sunt disponibile online, pe acest site, însă putem să vă prezentăm produsele personal, la cerere. Suntem flexibili și putem găsi orice variantă prin care să putem începe o colaborare.


Rotech Total Systems - date companie

NumeS. C. ROTECH TOTAL SYSTEMS S.R.L.
C. U. I.RO 19073658
Nr. Registrul Comerțului J40 / 15712 / 05.10.2006
Cont RON RO38 RZBR 0000 0600 1107 5945
Cont EURO RO59 RZBR 0000 0600 1107 5955
Banca Raiffeisen Bank, agenția Titan, București, România

Certificatul ISO 9001/2015 (click pe poza pentru a mări)